Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje

Joža Horvat bivšem predsjedniku: Stipe, kaj si ti još živ?

'kultura...zgb.10.03..2007. joza horvat slavi 92. rodjendanr snimio:boris scitar'
'boris scitar'
11.03.2011.
u 14:42

Uz odojak i rođendansku tortu, Joža je u ruke uzeo i osporavani roman „Ciguli miguli“ u kojem je pronalazio humorističke i sarkastične isječke iz vremena kada je bio mlad

Joža Horvat, hrvatski književnik, svjetski putnik i moreplovac proslavio je u četvrtak 96. rođendan. Pisac, najpoznatiji po djelima „Besa“, „Molitva prije plovidbe“, „Mačak pod šljemom“ i "Waitapu", cijeli dan primao je čestitare među kojima su bili i njegovi Kotoripčani. U njegovu domu u Zagrebu posjetili su ga predstavnici Međimurske županije, Čakovca i Kotoribe te čelnici Zavičajnog društva Međimurje iz Zagreba. U ime županije čestitke Međimuraca Joži je uputio župan Ivan Perhoč, a u ime njegove rodne Kotoribe općinski načelnik Ljubomir Grgec i vijećnik Vinko Horvat. Za boravka Međimuraca u Jožinu domu kao čestitar došao je i bivši predsjednik Stipe Mesić. U njegovoj pratnji bio je Danijel Režek, obiteljski prijatelj Horvatovih. Joža nije mogao skriti oduševljenje gostima, a kad je ugledao Mesića, u šali ga je upitao:

 – Stipe, pa kaj ti si još živ? Uz odojak i rođendansku tortu, Joža je u ruke uzeo i osporavani roman „Ciguli miguli“ u kojem je pronalazio humorističke i sarkastične isječke.

Ključne riječi

Komentara 24

TU
tuareg
12:19 12.04.2011.

čitam besu već treči put! živio!

JB
Juda ben Tudum
22:01 12.03.2011.

ma mesic je meni tako gay

OM
omer
11:21 12.03.2011.

Gospon Joža sretan vam 96 rođendan i još mnogo drugih, a ovi izrodi i ljige u ljudskim bičima koji vam žele ono najgore ja želim da se to njima desi što prije!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije