Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. dani piva

Jole zagrijao publiku na karlovačkoj pivijadi

karlovac dani piva (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/11
27.08.2011.
u 22:40

Velika fešta na desnoj obali Korane nastavlja se do 3. rujna do kada će sve posjetitelje zabavljati Jelena Rozga, Pozdrav Azri, Neno Belan, Tony Cetinski, Jasmin Stavros, Maja Šuput, Magazin i mnogi drugi izvođači.

Zajedno smo dvadeset i pet godina. Želim vam dobru zabavu, a sljedeće godine napravit ćemo korak dalje za još bolju feštu - poručio je gradonačelnik Karlovca Damir Jelić na otvaranju 25. Dana piva.

Dobrodošlicu i sjajan provod brojnim je posjetiteljima zaželio i predsjednik Uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher. Svečanost otvaranja na Športsko rekreacijskom centru Korana vodila je Danijela Trbović, uz pomoć operne dive Ivanke Boljkovac, koja je pjevala u pratnji pijanista Ognjena Gravora.

Ovogodišnju povorku s čak 680 sudionika, kao i koncepciju svečanog otvaranja pivarijade uslijed čega je središnja pozornica samo za ovu priliku pretvorena u pivnicu, režirao je Krešimir Dolenčić.

Prve večeri tradicionalne karlovačke pivarijade publiku je 'zagrijao' popularni Jole. Velika fešta na desnoj obali Korane nastavlja se do 3. rujna do kada će sve posjetitelje zabavljati Jelena Rozga, Pozdrav Azri, Neno Belan, Tony Cetinski, Jasmin Stavros, Maja Šuput, Magazin i mnogi drugi izvođači.

Za one iz udaljenijih krajeva Pivovara je osigurala besplatne autobuse. Polazak je svakog dana u 19 sati sa zagrebačog velesajma, te lokacija Šišljavić-Rečica-Orlovac-Dip, Vojnić-Tušilović, Ozalj, Netretić i Duga Resa, a povratak sa ŠRC-a Korana je u 00.30 sati.

Komentara 2

DU
Deleted user
17:36 29.08.2011.

Super je što se na danima piva ista plaća 30% više nego li inače.Deri dok ima budala!

TI
tintilinic100
13:44 30.08.2011.

Sfjonš apsolutno.. u pravu si :))) deri budalake :))) ali što ti to govori??? Govori samo koliko smo u globalu pametni kada dopuštamo da nas deru ovako :)))) Mislim, mene zasigurno neće, ali pogledaj koliko ima onih koji jedva čekajuu ovakvu seosku feštu, pa da sjednu na klupu, pa da im se voda donese nebi primjetili jer su pijani od kada su došli. Pametan čovjek upotrebljava mozak.. ali ..... mnogi nemaju mozga... na žalost. Zna se kako bi to trebalo biti. Pivo po jednoj promotivnoj cijeni, čak proizvođačka cijena uvečana za neku naknadu za uslugu. Promocija pive, gdje bi prvenstveno u prvom planu bilo druženje i degustiranje.. a ne poduzetnici i zarada. Oni zarade u deset dana koliko mi ostali radnici ne zaradimo za 6 mjeseci. Ali oni su pametni.. a mi smo glupi.:))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije