Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
striptiz

Jakovčić se na izložbi TU smo skinuo gol do pojasa

ivan jakovčić (1)
Duško Marušić/Pixsell
14.09.2010.
u 22:13

Htio sam pružiti ruku Tolju čiju sam izložbu prije dva mjeseca otvorio i zatvorio u Poreču, a htio sam mu večeras pokazati da dijelimo slične stavove prema nekim vrijednostima no nisam siguran da je shvatio - kaže Jakovčić.

Istarski župan Ivan Jakovčić je opet iznenadio umjetnike skinuvši se gol do pojasa na otvaranju druge Međunarodne manifestacije vizualnih umjetnosti Muzeja suvremene umjetnosti Istre “ Tu smo “ sinoć na pulskom Forumu.

Jakovčić je na otvaranju pozvao Slavena Tolja da se rukuju, no kada je Tolj prišao Jakovčiću šminkom si je zacrvenio obraze. Jakovčić je pak skinuo majicu i ostao gol do pojasa. Tako su rukovali našminkanih obraza Tolj i polugoli Jakovčić.

>>Jakovčićev striptiz na festivalu "Tu smo 2"

- Htio sam pružiti ruku Tolju čiju sam izložbu prije dva mjeseca otvorio i zatvorio u Poreču, a htio sam mu večeras pokazati da dijelimo slične stavove prema nekim vrijednostima no nisam siguran da je Tolj to shvatio. Zato sam mu želio pokloniti majicu “ Tu smo“ koju sam imao na sebi ali i da se vidi moje lijepo razvijeno tijelo - kazao je sa dozom samoironije Jakovčić koji je ovog ljeta u Poreču izveo i performance sa dijeljenjem kratkih hlačica sa potpisom.

Sve je to u biti, pa i skidanje na pulskoj manifestaciji, nastavak ekscesa na porečkom annalu, izložbi za koju je Jakovčić bio kazao da bi je naradije zatvorio. To su mu bili zamjerili umjetnici, a posebno Slaven Tolj.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
krilnik2
03:49 15.09.2010.

Zasto samo do pojasa?

1J
1japan
01:29 26.09.2010.

to su ti iz kukuriku ako dođu na vlast onda goli možemo šetat .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije