Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdan Sv. Mihovila

Jakob Bukvić: U svim segmentima napravit ćemo korak dalje

Policija
Matija Topolovec/PIXSELL
30.09.2012.
u 14:27

Jakob Bukvić je na mjestu načelnika Policijske uprave krapinsko - zagorske naslijedio Željka Cujzeka

Novi načelnik Policijske uprave krapinsko - zagorske Jakob Bukvić, dožupan Anđelko Ferek Jambrek i gradonačelnik Krapine Josip Horvat svečanim su polaganjem vijenca kod centralnog križa gradskog groblja u Krapini obilježili Dan policije, ujedno i blagdan Svetog Mihovila, zaštitnika policajaca. Pritom su im se pridružile i obitelji poginulih policajaca, a potom su svi zajedno prisustvovali na misi zadušnici u crkvi sv. Nikole. Dan policije bio je prilika i da se u prostoru krapinske tržnice otvori policijski Info centar, u kojem će se rad policije približiti građanima Krapine i okolnih općina.

 Vrijedne informacije

 Oni će tamo svakim radnim danom u vremenu od 9 do 12 sati moći dobiti informacije o dokumentaciji potrebnoj za vađenje osobnih dokumenata, saznati kako ostvariti svoja prava, ili upoznati se i sudjelovati u preventivnim aktivnostima policije. U tom će se prostoru moći obavljati i obavijesni razgovori ili zaprimati prijave. Bila je to prilika da se javnost po prvi puta upozna i s novim načelnikom PU krapinsko - zagorske Jakobom Bukvićem. - Bio sam zamjenik ravnatelja policije, pa sam imao pregled u stanje u PU krapinsko - zagorskoj. Rezultati su iz godine u godinu sve bolji, ali svako vrijeme nosi svoje i nastojat ćemo napraviti sve da sigurnost građana na ovom području bude još kvalitetnija - rekao je Bukvić, dodajući da je za načelnika zagorske policije izabran u kvalitetnoj konkurenciji, ali i da vjeruje da je ministar izabrao najbolji tim, koji će polučiti i najbolje rezultate.

 Solidno stanje u Zagorju

 O svojim prvim potezima još nije želio ništa govoriti, no rekao je da je za ovo područje stanje ocijenjeno kao solidno. - Nadam se da ćemo u svim segmentima napraviti korak dalje - rekao je, pozdravivši i otvaranje Info centra u Krapini, prvog u Zagorju. - Iskustva s takvim centrima su pozitivna, jer ovdje mogu pristupiti svi građani koje po bilo kojoj osnovi interesira sigurnost za njihovu imovinu i za njih same. Poželjno je i da predlažu rješavanje nekih problema, svaka komunikacija je dobrodošla. Tako ćemo doći do vrijednih mišljenja koja će itekako utjecati na planiranje naših zadaća i aktivnosti - zaključio je načelnik Bukvić.      

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije