Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
8. pčelarski sajam

Izrađivali medenjake po tradicionalnoj recepturi

Sajam (1)
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/4
04.02.2012.
u 17:24

Kuharske majstore predvodio svjetski poznati kulinarski mag Branko Ognjenović, rođeni Bjelovarčanin

Uz bogatu ponudu pčelinjih proizvoda i opreme za pčelarstvo na tek otvorenom 8. Međunarodnom pčelarskom sajmu u Bjelovaru posebna atrakcija bili su članovi Hrvatske udruge kuhara predvođeni svjetski poznatim kulinarskim magom  Brankom Ognjenovićem, inače rođenim Bjelovarčaninom.

Naime, na posebno atraktivno dekoriranom i uređenom štandu pred brojnim posjetiteljima koji su pokazali izuzetno zanimanje, kulinarski "maheri" su demonstrirali izradu medenjaka prema tradicionalnoj recepturi, a koje su potom ponudili i na degustaciju.

Osim toga, organizatori su upriličili i stručno ocjenjivanje ovih tradicionalnih slastica od meda te za najbolje izrađivače osigurali i prigodne nagrade. Svi koji su kušali medne slastice bili su ugodno iznenađeni bogatstvom okusa i nisu štedjeli pohvale kako onima koji su slastice izradili tako i onima koji su ovo organizirali.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije