Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan vatrogastva

Izložba opreme i razgledanje grada iz ptičje perspektive

novska (1)
Foto: Željko Gašparović/VLM
1/8
03.05.2013.
u 13:07

Novljanski vatrogasci pred svečano obilježavanje 4. svibnja, Dana vatrogastva i svog zaštitnika svetog Florijana, na središnjem gradskom trgu su priredili izložbu vozila i opreme.

Novljanski vatrogasci pred svečano obilježavanje 4. svibnja, Dana vatrogastva i svog zaštitnika svetog Florijana, na središnjem gradskom trgu su priredili izložbu vozila i opreme.

Pripadnici Vatrogasne postrojbe pokazivali su građanima opremu, a djeca su se uključila u jednostavnije vježbe. Svima je ipak najuzbudljivije bilo podizanje, u košari, pokretnih vatrogasnih ljestv. Svi koji su uspjeli doći na red iz ptičje perspektive mogli su vidjeti krovove grada.

Među vatrogascima je i Goran Bezenšek, koji će sutra osim slavlja sv. Florijana, slaviti i rođendan. Kazao je da slavi 32 rođendan. - Punih petnaest godina sam vatrogasac. Sad i profesionalno obavljam taj posao i za mene nema ljepšeg zanimanja - kazao je Goran.

Svečanost će biti u subotu, u Novoj Subockoj, naselju u kojemu je svaka kuća u povijesti imala po nekog člana u mjesnom DVD -u. Uz vatrogasce iz svih društava s područja Novske i mještane, slaviti će se na misnom slavlju u kapeli posvećenoj sv. Florijanu.

>>Novljani obilježili Bljesak i Praznik rada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije