Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelji mora

Izložba fotografija "Neusporedivo plavo" na riječkom Korzu

podmorje03
Goran Kovačić/PIXSELL
18.06.2010.
u 13:59

Od domaćih valja istaknuti riječke podvodne fotografe Danijela Frku i Marina Brzaca koji su osvojili četvrto, odnosno šesto mjesto na prošlogodišnjem svjetskom prvenstvu podvodne fotografije.

Od danas i Riječani mogu uživati u najvećoj izložbi fotografija hrvatskog podmorja ikad prikazanoj u Hrvatskoj. Atraktivne fotografije izložbe "Neusporedivo plavo" privukla je danas poglede brojnih Riječana na Korzu. Izložbama velikih formata fotografija na otvorenom, u 14 hrvatskih gradova, od početka lipnja do kraja rujna, cilj projekta "Prijatelji mora" je hrvatskoj javnosti i svim njezinim gostima skrenuti pozornost na društvenu odgovornost i stalnu vrijednost promicanja ekologije te čuvanja mora. Fotografije su autorska djela internacionalne skupine podvodnih fotografa iz Hrvatske, Italije i Slovenije. Od domaćih valja istaknuti riječke podvodne fotografe Danijela Frku i  Marina Brzaca koji su osvojili četvrto, odnosno šesto mjesto na prošlogodišnjem svjetskom prvenstvu podvodne fotografije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije