Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u galeriji u kutini

Izložba fotografija: Čarobni svijet šuma okom šumara

izložba šumara (1)
Foto: Željko Gašparović, VLM
1/6
20.02.2013.
u 21:45

Izložbu je otvorio Davor Žmegač, gradonačelnik Kutine. Posjetitelji mogu razgledati fotografije do sredine ožujka.

KUTINA - U Galeriji Muzeja Moslavine u Kutini otvorena je izložba fotografija „Šuma okom šumara“. Izložba je međunarodnog karaktera. Izlaže 45 autora iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije i Češke, a organizator je Hrvatsko šumarsko društvo.

Na preko dvjesto fotografija, kako je naglasio, Damir Šlogar, član organizacijskog odbora, cilj izložbe je zaštita šuma i promicanje šumarske struke, kroz fotografije koje su snimili šumari bilježeći fotoaparatima, bogatstvo i ljepote prirodne raznolikosti.

Posebno je naglašeno da je izložba povodom Međunarodne godine šuma prošle godine, bila postavljena u zgradi Ujedinjenih naroda u New Yorku.

O čaroliji šuma je govorio Mladen Mitar, povjesničar umjetnosti, a rekavši kako treba živjeti u skladu s prirodom, izložbu je otvorio Davor Žmegač, gradonačelnik Kutine. Posjetitelji mogu razgledati fotografije do sredine ožujka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije