Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hajdaš dončić:

Izgradnja lukobrana primjer je dobrog projekta

hajdaš dončić  (1)
Foto: Anton Ficko/VLM
1/3
30.05.2012.
u 20:59

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić u Klenovici. Gradnju 70 metara lukobrana na postojećih 20 u širini 6 metara Primorsko-goranska županija i grad Novi Vinodolski sufinancirali su s po 650.000 kuna.

 - Izgradnja lukobrana primjer je dobrog projekta koji se oslanja na tradiciju, istaknuo je u Klenovici ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić. U to ribarsko mjesto pored Novog Vinodolskog došao je u sklopu posjeta Primorsko-goranskoj županiji, točnije Rijeci, u društvu saborskih zastupnika Dana Špicera i Saše Đujića kako bi se na licu mjesta upoznao s tijekom radova na projketu u koji je država do sada uložila ne malih 7,7 milijuna kuna.

Gradnju 70 metara lukobrana na postojećih 20 u širini 6 metara Primorsko-goranska županija i grad Novi Vinodolski sufinancirali su s po 650.000 kuna. Radovi bi trebali završiti za mjesec dana i tada će Klenovica napokon postati ribarska luka sjevernog Jadrana za pretovar ribe i, praktično prva službena ribarska luka u PGŽ. S. Đujić, predsjednik upravnog vijeća Lučke uprave i Velimir Antić, ravnatelj Lučke uprave upoznali su ministra Hajdaša Dončića s planom gradnje i 32 metra dugog zapadnog lukobrana.

Za izradu projekta PGŽ je već dala 300.000 kuna, a s istim iznosom u obvezi je sudjelovati i grad Novi Vinodolski.

- Malo sam začuđen što grad nije dublje involviran u ovaj projekt koji pruža perspektivu ne samo Klenovici nego i ostalim mjestima u okruženju, rekao je ministar Hajdaš Dončić. S ministrom je razgovarao i predsjednik upravnog vijeća Lučke uprave Crikvenica Dino Manestar, a nakon Klenovice svi su zajedno s članovima SDP-a u stranačkim prostorijama u Novom Vinodolskom nastavili druženje u opuštenijoj atmosferi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije