Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA DLAKU

Izbjegao smrt – stijena mu pala na auto i odgurala ga prema provaliji

juraj kraš (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/5
28.08.2013.
u 20:57

Kad sam vidio to kamenje kako pada prema meni, pripremao sam se na najgore, priča Juraj Kraš

Juraja Kraša iz Mavrića pokraj Crikvenice obavljanje vozačke dužnosti gotovo je stajalo života, pišu 24 sata. Kraš je u ponedjeljak, vozeći se iz Mavrića cestom prema Crikvenici, zaustavio automobil kako bi očistio cestu od kamenja, a na povratku u vozilo na njega su se počele koturati stijene.

– Nisam uspio ni zatvoriti vrata, a čuo se prasak, kao grom. Stijena je udarila u bočni dio auta i pogurala ga prema provaliji. Za njom je krenula druga, pa treća – prepričao je 75-godišnji Kraš.

Iz odrona se izvukao samo s posjekotinama od razbijenog stakla na čelu, no tada mu se činilo da bi sve moglo puno gore završiti.

– Kad sam vidio to kamenje kako pada prema meni, pripremao sam se na najgore, što sam drugo mogao. Ako me zgnječi, zgnječi... – priča Kraš.

>> Dramatična snimka: Odron zatrpao automobil!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije