Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
višnjan

Ivica Kostelić u Ljetnoj školi znanosti

ivica kostelić
27.08.2010.
u 14:26

Nakon predavanja Kostelić je obišao i novu zvjezdarnicu u Tičanu.

Skijaš Ivica Kostelić proveo je dan s polaznicima Ljetne škole znanosti koja se u sklopu Znanstvenog kampa mladih održava u Višnjanu. Mladi talentirani ljudi, čiji istraživački rad podupire Vipnet, od našega poznatog skijaša čuli su koliko je važno rano usvajati radne navike te jačati motivaciju.

Naglasio je da to, uz želju za stalnim usavršavanjem i redovitim radom, predstavlja gotovo siguran put k uspjehu. Nakon predavanja Kostelić je obišao i novu zvjezdarnicu u Tičanu pored Višnjana u kojoj mladi znanstvenici promatraju asteroide.

Komentara 1

GO
Gothard
12:17 28.08.2010.

Europski Oglasnik za nekretnine i turizam. Besplatno oglašavanje. MamaMia.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije