Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u borovu naselju

Ivanišević i Ljubičić na Grand slamu asova u Vukovaru

'29.01.2011., Dom sportova, Zagreb - U press centaru odrzano je izvlacenje zdrijeba glavnog turnira PBZ Zagreb Indoors 2011. Goran Ivanisevic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL'
'Marko Prpic/PIXSELL'
04.11.2011.
u 12:07

Ovom humanitarnom manifestacijom obilježava se Dan sjećanja, a prihod ide udrugama za pomoć djeci s mentalnom retardacijom.

U okviru programa kojim se obilježava Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, 13. studenoga, u Sportskoj dvorani u Borovu naselju održat će se sportsko-humanitarna manifestacija Grand slam asova. Prema riječima Domagoja Vagnera, iz osječke tvrtke Retern, na manifestaciji će sudjelovati Goran Ivanišević, Ivan Ljubičić, Marin Čilić i Ivan Dodig.

– Ova manifestacija imat će i sportski i humanitarni karakter. Kroz onaj sportski želimo mlade, a prije svega djeci od četiri do sedam godina, da približimo tenis kao sport. Kroz humanitarni dio želimo pomoći nekoj od udruga – rekao je Vagner najavljujući da će podloga na kojoj će se igrati tenis biti postavljana idućeg tjedna.

Dogradonačelnica Vukovara Danijela Stanković istaknula je da je prihod od ulaznica i sponzora namijenjen udrugama za pomoć djeci s mentalnom retardacijom, Vukovarske iskrice i Golubići, i za asistente u nastavi. Najavljeno je da će na dan održavanja ovoga humanitarnog i sportskog spektakla za tenisače biti upriličen prijam u gradskoj upravi te da će istoga dana posjetiti Memorijalno groblje, Spomen-dom Ovčara i mjesto masovne grobnice na Ovčari.

Komentara 1

Avatar jebb
jebb
21:58 04.11.2011.

Bravo decki! U ova vremena krize morala i etike, u vremena pohlepe i bezosjecajnosti za probleme bliznjih, doista lijepa gesta. Cestitke i organizatorima i participantima, a i ljudima koji ce svojim dolaskom i placanjem ulaznica pomoci ovu humanitarnu akciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije