Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun

Isjekao konobara po trbuhu i vratu jer ga je odbio poslužiti

Obračun
12.07.2010.
u 15:08

Agresivni 66-godišnjak nekoliko je puta radio nerede u lokalu, zbog čega je vlasnik naredio osoblju da mu više ne toči alkohol.

Ispred ugostiteljskog objekta “Tomislav” u Ulici svetog Leopolda Bogdana Mandića stradao je 44-godišnji konobar Božo Liović iz Osijeka. Njega je u nedjelju oko 18 sati nožem po vratu i trbuhu zasjekao Ivan A. (66) iz Briješća i, srećom, tek ga lakše ozlijedio.

– Muškarac je oko 18 sati došao pred kafić i bez ikakva povoda izvukao nož i zasjekao trbuh i vrat konobara koji je ondje radio. Konobar je odmah prevezen u osječku bolnicu u kojoj je utvrđeno da je, srećom, lakše ozlijeđen te je pušten kući na liječenje – kazala je glasnogovornica PU osječko-baranjske Edita Roterbauer. Kako doznajemo, napadač je često dolazio u kafić “Tomislav” zbog poker-aparata, a konzumirao je i alkohol.

Budući da je nekoliko puta radio nerede, vlasnik lokala naredio je svojim konobarima da 66-godišnjaku više ne toče alkohol. Kada su mu odbili poslužiti piće, jednom je prilikom i zaprijetio ozlijeđenom konobaru, no nitko ga tada nije shvaćao ozbiljno. Ipak, u nedjelju se pojavio pred lokalom, a kada je konobar izišao van, iz čista ga je mira napao nožem. Agresivni 66-godišnjak navodno u vrijeme napada nije bio pod utjecajem alkohola, a nema ga ni u policijskoj evidenciji. Inače, kafić “Tomislav” u vlasništvu je bivšeg nogometaša Osijeka i Dinama Tomislava Rukavine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije