Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed

I varaždinski prosvjednici odali počast žrtvama Japana

Prosvjed u Varaždinu (1)
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
19.03.2011.
u 19:00

Denis Mladenović, koji je organizirao prosvjed preko Facebooka, pozvao prosvjednike da krenu u mirnu šetnju širim centrom grada

Tristotinjak prosvjednika okupilo se na varaždinskom korzu. Prvo su minutom šutnje odali počast žrtvama Japana, postavili ždralove i zapalili svijeće ispred Gradske vijećnice.

Nakon toga je Denis Mladenović, koji je organizirao prosvjed preko Facebooka, pozvao prosvjednike da krenu u mirnu šetnju širim centrom grada.

Prosvjednici uzvikuju parole "Hoćemo grad baroka", "Jaco odlazi", "Hoćemo izbore", "HDZ lopovi"...

Prosvjed je završio mirno.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
madHack
07:26 21.03.2011.

Svaka čast novinarki! Građani nisu skandirali \"Hoćemo grad baroka\", jer grad baroka imamo, skandirali su \"Grad baroka, bez Čehoka!\" jer to nažalost još nemamo.

KR
krka
17:50 21.03.2011.

Mali ima šanse da postane funkcioner u novoj vladi, trebati će mlade i nadobudne. Inače njihovoj obitelji je doktor kojemu neznaš kaj je ime, kaj prezime /čitaj:Ivić Pašalić / je kućni prijatel, pak valjda i sa te strane puše nekaj vjetra. Jedino se slažem da vlada ne vredi, ali ne odobravam ulicu pošto mi nitko ne nudi bolje rješenje /bar prijedlog rješenja /.Dakle, dečki protestriraju da bi protestrirali, t.j. bili zapaženi s megafonom v rukama.

FR
franc
18:29 21.03.2011.

@madHack, mislim da novinarka ni slijepa i da je napisala onak kak je bilo na plakatu i kak su prosvjednici vikali \"Grad baroka, bez Čehoka!\" Ali, njen urednik je prijatelj Čehok pak je izmjenil tekst u glupu parolu \"Hoćemo gradd baroka\". Da čovjeku pamet stane od pokvarenosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije