Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uplatili 7000 kuna

I Varaždinci pokazali veliko srce za Noru

Varaždinci za Noru
Marko Jurinec/PIXSELL
06.02.2013.
u 13:36

Okupljanje je preko Facebooka organizirao Varaždinski obrtnički portal. Tijekom akcije Varaždinci su pokazali da imaju veliko srce sakupivši oko 2.000 kuna.

Brojni Varaždinci okupili su se točno u podne na varaždinskom Trgu kralja Tomislava kako bi maloj Nori Šitum, čiji roditelji skupljaju novac za skupo liječenje u Sjedinjenim Američkim Državama, poručili da su uz nju.

Okupljanje je putem Facebooka organizirao Varaždinski obrtnički portal. Tijekom akcije Varaždinci su pokazali da imaju veliko srce skupivši oko 2000 kuna. Grad Varaždin donirao je još 5000 kuna i novac je odmah uplaćen na račun male Nore čiji su troškovi liječenja još i veći nego se u prvi mah mislilo i iznose oko pet milijuna kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije