Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zametena hrvatska

I Lastovo pod snijegom, nastava ranije završila

snijeg, lastovo (1)
Matiša Škratulja
10.02.2012.
u 15:10

Nama snijeg uvijek donosi radost jer rijetko pada. Posljednji put 1984. godine, a nekoliko zima nakon toga nakratko je prolepršalo samo nekoliko pahulja, rekla je Meri Morača, pročelnica u Općini Lastovo.

I mi smo se jutros probudili pod snijegom. Nije ga bilo puno, tek dva-tri centimetra, ali svi smo se obradovali. Nama snijeg uvijek donosi radost jer rijetko pada. Posljednji put 1984. godine, a nekoliko zima nakon toga nakratko je prolepršalo samo nekoliko pahulja – rekla nam je Meri Morača, pročelnica u Općini Lastovo.

Snijeg nije prouzročio nikakve probleme, ali nastava u OŠ Braća Glumac ipak je završila ranije kako bi sva djeca sigurno stigla kući.

– Jutros je i temperatura bila ispod nule pa smo se bojali poledice. Stavili smo u pripravnost svu raspoloživu mehanizaciju, a i cestarska je služba na vrijeme odradila svoje. Sada je na Lastovu mirno, bura je oslabila, ali snijeg je ponovno počeo padati – istaknula je pročelnica Morača.

Bura je ovaj tjedan nekoliko puta naš najudaljeniji otok odsjekla od ostatka zemlje, a ni danas nije isplovio trajekt prema Veloj Luci i Ublima koji je iz Splita trebao krenuti u 10.30 sati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije