Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrebna pomoć

Humanitarna akcija za pomoć samohranoj majci četvero djece

Računi
Sanjin Strukic/PIXSELL
18.01.2013.
u 11:13

Sve se nakupilo - umrli su mi roditelji, rastala sam se od supruga pa su na moju plaću sjeli i njegovi računi pa od plaće, zapravo ništa ni ne dobijem.

Nakon što se Sanja Nadarević, samohrana majka četvero djece iz Vinkovaca, obratila za pomoć vinkovačkoj odvjetnici Sandri Dražić Karalić koja svake godine nekoliko predmeta besplatno zastupa, pokrenuta je humanitarna akcija kojom se želi prikupiti novac kako bi samohrana majka otplatila račune za režije i stanarinu jer od svoje plaće spremaćice u vinkovačkoj bolnici ne može otplatiti pa joj prijeti ovrha.

Za prvu ruku neophodno je sakupiti 20 tisuća kuna kako bi se platili računi zbog kojih prijeti ovrha. - Najstariji sin (21) je uspio naći posao u Zadru i tamo živi, a ostala djeca, 19, 15 i 8 godina su sa mnom i jedva spajama kraj s krajem. Sve se nakupilo - umrli su mi roditelji, rastala sam se od supruga pa su na moju plaću sjeli i njegovi računi pa od plaće, zapravo ništa ni ne dobijem. Plaćam koliko mogu - zabrinuta je Sanja Nadarević čije je dvoje djece teško bolesno što dodatno donosi nesreću u ovu obitelj.

Dobri ljudi koji žele pomoći mogu na žiro račun ANAMARIJA NADAREVIĆ, SPLITSKA BANKA 2330003-1009029689, za pomoć.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije