Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IPAK SE IGRA

Hrvatska vojska i Gademzi čistili snijeg s karlovačkog stadiona

ciscenje
Foto: ARHIVA VL
1/5
12.03.2010.
u 14:09

U čišćenju su pomagali i vatrogasci, simpatizeri kluba te članovi zaštitarske udruge Comod pa će se utakmice ipak odigrati, ali je pitanje na što će nalikovati travnjak.

U čišćenje snijega i osposobljavanje Stadiona Branka Čavlovića - Čavleka za subotnju utakmicu Karlovca i Slaven Belupa uključilo se i pedesetak pripadnika Hrvatske vojske. Za vojnim snagama su, prema tvrdnjama iz kluba, posegnuli i u drugim hrvatskim gradovima, jer upitno je bi li bez njihove pomoći klubovi mogli osposobiti terene nakon poprilično neshvatljivog inzistiranja povjerenika 1. HNL Josipa Breznija da ne smije biti odgoda prvoligaških utakmica, iako su i za manjih nepogoda utakmice odgađane u Engleskoj, Francuskoj...

Tajnik NK Karlovca Neven Šprajcer na velikoj pomoći čišćenja travnjaka i tribina zahvaljuje HV-u, vatrogascima, zaštitarima Comoda, navijačima i ljubiteljima kluba koji su pridonijeli stvaranju uvjeta za odigravanje utakmice. U prilog im je išlo i zatopljenje. Najvjerniji i najglasniji navijači karlovačkog prvoligaša, Gademzi, u poslijepodnevnim satima okupili su se radi čišćenja "svoje" južne  tribine.

Utakmica će se tako sigurno odigrati u subotu u 15 sati, no travnjak će vjerojatno više nalikovati na blatnu kaljužu nego li na nogometno igralište.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije