Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nabavi

Holdingu stiže 251 novo vozilo, ne znaju tko će što voziti...

automobili
Zeljko Hladika/PIXSELL
29.05.2012.
u 08:00

Danas Holding raspolaže sa 462 službena automobila, od kojih je dio u njihovu vlasništvu, a dio u vlasništvu leasing-kuće. Zastupljen je veći broj marki automobila, od Seata do Mercedesa.

Zagrebački holding dobit će 251 novo vozilo. U lipnju će biti realiziran ugovor s Porsche leasingom, vrijedan milijun i 19 tisuća eura, na godinu dana. U odnosu na sadašnji šarolik vozni park, nova vozila bit će marke Škoda, a dobit će ih uprava, direktori podružnica te menadžeri tvrtke. Vrijednost ugovora je, kažu iz Holdinga, 40 posto niža od onog iz 2007.

– Tri četvrtine vozila već su vraćene i čekaju se nova pa neki direktori podružnica na posao dolaze javnim prijevozom. S obzirom na sadašnju financijsku situaciju, ugovor je sklopljen za ipak nešto slabiju kategoriju vozila – kazao je glasnogovornik Holdinga Dušan Viro. Dodao je da će više informacija o tome tko će dobiti kakav automobil i koliko je osobnih, a koliko dostavnih, znati – nakon što krene isporuka. Tada će i Zagrepčani vidjeti hoće li uprava i direktori zasjesti u, kako kažu, manje luksuzne Škode. Danas Holding raspolaže sa 462 službena automobila, od kojih je dio u njihovu vlasništvu, a dio u vlasništvu leasing-kuće. Zastupljen je veći broj marki automobila, od Seata do Mercedesa.

– U ožujku 2012. bio je raspisan novi natječaj za najam putem leasinga i time se postojeća vozila vraćaju i uzimaju nova – kazala je Maja Čakarun iz Holdinga.

Komentara 36

OB
-obrisani-
09:02 29.05.2012.

Na ovoliko bezobrazluka i nemorala covjek bi moga povratit mlijeko koje je nakon rodjenja sisa...

BR
Bruška
08:04 29.05.2012.

Pa normalno je da svi djelatnici Holdinga koriste svoj prijevoz. Dakle javni prijevoz. Na taj način mogu savjetom i pregledom pomoći sami sebi da unaprijede sebe i svoj rad za dobrobit zajednice.

OB
-obrisani-
09:21 29.05.2012.

luena 9:09 u Holdingu i vladi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije