Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika

HNS Varaždina daje punu podršku gradonačelniku Goranu Habušu

\'03.11.2011., Gradska vijecnica, Varazdin - Novoizabrani gradonacelnik Grada Varazdina Goran Habus. Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/PIXSELL
18.02.2012.
u 09:53

Gradonačelnik Habuš se, braneći interese šire zajednice, našao na udaru jedne interesne skupine - rekao je Dreven.

HNS Varaždina i regije daje punu podršku gradonačelniku Goranu Habušu, a sa sjednice predsjedništva gradske podružnice HNS-a izdano je i priopćenje o trenutnim događanjima u gradu Varaždinu u kojem stoji:
- Gradonačelnik Habuš se, braneći interese šire zajednice, našao na udaru jedne interesne skupine i u svim njegovim odlukama koje su povezane s dobrobiti Varaždina i njegovih prigradskih naselja, Hrvatska narodna stranka pruža mu bezrezervnu podršku. Naime, svjesni smo činjenice da je HNS u rijetko kojoj sredini i u vrlo osjetljivom trenutku naslijedio toliko problema kao u gradu Varaždinu te je izazov kako za pojedince tako i za stranku utoliko veći - istaknuo je Josip Dreven koji je Habuša prije dva tjedna zamijenio na mjestu predsjednika gradske podružnice HNS-a Varaždin.
Podršku Goranu Habušu i aktualnoj gradskoj vlasti dao je i Milorad Batinić. Istaknuo je kako je iza Gorana Habuša i donedavnih potpredsjednika HNS-a u Varaždinu Natalije Martinčević i Vlade Vlašića dugogodišnje vrlo uspješno djelovanje u Gradskom vijeću u kojem su Hrvatsku narodnu stranku isprofilirali kao ozbiljnu političku snagu koja je aktivno i argumentirano, ali često i usamljeno, ukazivala na propuste i nečasne radnje bivše gradske vlasti.
- Danas, kada se  promišljeno i odlučno nose sa svim naslijeđenim problemima, HNS čvrsto stoji iza njih na svim razinama i upravo sada jest trenutak u kojem će pokazati da je ono na sto su tijekom proteklih godina uporno ukazivali i za sto su predlagali druga rješenja, moguće riješiti na zadovoljstvo svih Varaždinaca! – rekao je Milorad Batinić.

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sseka
17:48 19.02.2012.

HNS nadzire samo večernji ili je pod njegovim nadzorom već i čitav internet?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije