Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Internet

Hakeri u akciji: Na preloškoj stranici osvanuo srpski grb

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 17.07..09., Cakovec, Hrvatska- LJETO U MEDJIMURJU- Medjimurska zupanija- Grad Prelog. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
27.02.2012.
u 10:24

Gradonačelnik Dragutin Glavina kazao je da će stranicu trebati bolje zaštititi od takvih napada

Hakirana je službena stranice grada Preloga. U nedjelju navečer na stranici je osvanuo srpski grb, a ispod njega poruka hakera. Grb je danas nestao, no stranice još nisu u funkciji. Gradonačelnik Dragutin Glavina kazao je da će stranicu trebati bolje zaštititi od takvih napada.

– Radimo na osposobljavanju stranice – kažu u Gradu.

 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
krka
14:06 27.02.2012.

Međimurci, ti vraga nisam znal da ste prešli v srbiju! Znači bude srbija do Tokija.Hm, \'\'povijesne činjenice\'\'...,kaj se tu more.

KR
Kronika
17:06 27.02.2012.

Pa nejte ljudi kriviti hakere. To je greškom pameten i pismeni grado načelnik Glavina sa svojom dečicom nekaj krivo stisnul i pojavil se grb Srbije. Nemaju hakeri niti interesa niti cajta se baviti Prelogom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije