Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS

Habuš prozvao Čehoka: Recite jeste li pod istragom i zašto!

\'18.11.2010. Ulica Petra Kresimira IV., Varazdin, Konferencija za novinare HNS-a,  Goran Habus Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/Pixsell
19.05.2011.
u 11:11

– Gradom kruže priče i da se Čehoku sprema skidanje imuniteta i zato tražim odgovor – kazao je Habuš.

– Gospodine Čehok, jeste li pod istragom i za što vas se sumnjiči? Građani imaju pravo na tu informaciju – prozvao je danas varaždinskog gradonačelnika na konferenciji za novinare čelnik varaždinskog HNS-a Goran Habuš. Dodao je da se već dulje vrijeme priča da je Čehok pod istragom, a i tjednik Globus objavio je, prema navodima iz DORH-a, da se Čehok istražuje zbog afere o zbrinjavanju otpada.

– Gradom kruže priče i da se Čehoku sprema skidanje imuniteta i zato tražim odgovor – kazao je Habuš. Osvrnuo se i na otkazivanje sjednice Gradskoga vijeća, koja je trebala biti održana u srijedu, no naprasno je otkazana u utorak nakon 20 sati zbog, kako je obrazloženo, "neodgodiva i naknadno sazvana sastanka u Vladi Republike Hrvatske, odnosno hitnih konzultacija s predsjednicom Vlade o tome kako pomoći varaždinskoj industriji".

– Znamo da je Varteks u problemima, no nemoguće je da Čehok i Horvat za sastanak s premijerkom nisu znali do 20 sati navečer. Uostalom, Čehok ima dva zamjenika, netko je mogao odraditi sjednicu. Ne znam zašto je i Horvat s njim morao ići u Zagreb – rekao je Habuš. Kazao je i da ima informacija da je Čehok u Vladu ušao tek poslije podne.

– Što je do onda radio, ne znam – rekao je Habuš.

Ključne riječi

Komentara 2

KR
krka
13:10 19.05.2011.

Čehoka istražiti?-DA!!! Čehok šef gradske hobotnice?-DA!!! Sve to je već davno istražiti i po potrebi procesuirati.Gradska uprava pod kosmatim je u korupciji i kriminalu do grla, ali da istragu priziva član kradimirove stranke koja je i preko grla u korupciji i kriminalu je smiješno, degutantno i gadljivo. Sve lopove v gajbu na duži rok, ak nas na slobodi ostane 500.000 manje, barem nebumo strepili od lopova, pokvrene administracije, korumpiranih sudova i doktora. Jadna smo država u kojoj građani najviše vjeruju vojski i crkvi. To je dokaz da su sve ostale institucije korumpirane.

MA
madHack
07:40 24.05.2011.

Nadam se da je to konačni Čehokov kraj, nebrem više tog lopova gledati kak se šepuri po gradu i laže o svemu i savčem a najobičniji lopov je ko i oni njegovi prijatelji Fišer i Ptiček!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije