Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

Habuš: Glas za Horvata glas je za HDZ!

\'18.11.2010. Ulica Petra Kresimira IV., Varazdin, Konferencija za novinare HNS-a,  Goran Habus Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/Pixsell
24.10.2011.
u 12:08

Habuš je kazao i da je svima jasno da HDZ već godinama preko Čehoka i Horvata upravlja Varaždinom

Nakon što je nezavisni kandidat za gradonačelnika Varaždina Zlatko Horvat prošli tjedan poručio Varaždincima da će, izaberu li njegova protukandidata Gorana Habuša, grad ustvari voditi njegov stranački šef Radimir Čačić, danas je reagirao i Goran Habuš. Kazao je kako ga Horvat optužuje da nije samostalan u radu i da dobiva instrukcije od predsjednika stranke, a onda Horvat ode u Zagreb i u Saboru drži stranu HDZ-u.

– Čačić je osoba od koje možemo, bude li potrebno, zatražiti savjet, ali nema govora o tome da bi on upravljao Varaždinom umjesto nas. Uostalom, pa već smo istaknuli da je naša želja formiranje vertikale vlasti od mjesnog odbora do Vlade i to sve na dobrobit građana Varaždina – istaknuo je Habuš. Napomenuo je i da je svima jasno da HDZ već godinama preko Čehoka i Horvata upravlja Varaždinom.

– Dakle, vertikala vlasti postoji i sada, ali se temelji na ucjeni – ako Gradu Varaždinu nešto treba, Čehok i Horvat moraju otići u Zagreb dići ruke za nešto što HDZ-u treba, bez obzira što to bilo, pa makar to značilo i skidanje imuniteta zastupniku kako bi ga HDZ mogao tužiti zbog izgovorene riječi – istaknuo je Habuš jasno poručivši kako je glas za Horvata glas za HDZ.

Komentara 4

BA
babica5
12:20 24.10.2011.

gledala sam taj jadni sabor i Čehoka s bratijom Horvatom Jadan sabor,jadan HDZ,jadnici ova naša dva-jaadna ,svjesni su bili dok su glasali,da su snimani.Bilo im je neuodno,ali su morali.Najbolje mi je bilo kad su pokazali Čehoka kak se jada Šekiju,a ovaj ga uopće ne doživljava.................... To je \"prava bratija po drpisanju\"

DO
domenico
12:50 24.10.2011.

A svi znaju da iza Habuša stoji čačić i problem riješen!

TO
tom
10:20 25.10.2011.

po habušu najbolje da imamo samo jednu stranku. onda vertikala vlasti uopće nije upitna. onda se može krasti na način koji je izmislio njegov tatek. invalidske mirovine za 3000 eur! kakav otac takav sin!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije