Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILAZNICA – SLATINA

Građevinari premostili željezničku prugu

obilaznica
Dragutin Šantoši/Večernji list
17.06.2011.
u 18:05

Cestovna obilaznica duga 10,5 kilometara stajat će Hrvatske ceste oko 130 milijuna kuna

SLATINA – Izgradnja cestovne slatinske obilaznice na državnoj cesti D2 – "Podravskoj magistrali", od Sladojevaca do Kozica, duge 10,5 kilometara i vrijedne oko 130 milijuna kuna dobro napreduje. Zahvaljujući povoljnim vremenskim prilikama građevinari su ovih dana izgradili dva nadvožnjaka kod sela Sladojevci i Kozice kojima su premostili željezničku prugu na relaciji Koprivnica – Osijek. Cestovna obilaznica kod Slatine bit će sastavni dio buduće brze ceste: Ormož-Koprivnica – Virovitica – Slatina – Našice – Osijek – Vukovar – Ilok.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Ante1956
00:09 20.06.2011.

Lijepo je cuti i vidijeti da se gradi i proizvodi ,samo tako nastavi jadranka sa timom polako pokazuje rezultate njihovog rada .Samo nastavite tako i nadolazeci izbori bi mogli biti pozitivni za vladajucu kooliciju (samo molim vas bez SSDS jer oni koji su rusili i palili ne trebamo po svaku cijenu)nek se javno ispricaju i traze oprost i neka nam kazu gdije su posmrtni ostaci nasih bojevnika za kojima se jos traga .Hrvatska U srcu .Bog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije