Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao kao građanin

Gospić: Milinović mirnim prosvjedom podržao generale

darko milinović (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/4
16.04.2011.
u 17:28

Naša obveza je zbog mladih srušiti tezu o Domovinskom ratu kao zločinačkom pothvatu, kazao je ministar.

Ovdje se na mimihodu okupilo mnogo mladih ljudi, a naša je obveza zbog njih srušiti tezu o Domovinskom ratu kao zločinačkom pothvatu kako oni ne bi nosili taj križ na svojim leđima. Moja obveza bila je danas doći prvo kao građanin, a onda kao potpredsjednik Vlade i branitelj, kazao je ministar zdravstva Darko Milinović na mirnom mimohodu podrške generalima Gotovini i Markaču na kojemu se u Gospiću okupilo 50-ak ljudi. Dodao je kako želi dati podršku generalima koji su optuženi za zločin koji je cijeloj Hrvatskoj neprihvatljiv.

Uz pjesmu "Zovi, samo zovi" i transparentom "Život za te jer si heroj rata Ante", Darko Milinović zajedno je s povorkom prošetao do spomenika za branitelje Gospića gdje je u društvu gradonačelnika Milana Kolića zapalio svijeću.

Svijeće su zapalili i gradonačelnikovi zamjenici, mnogi članovi mladeži HDZ-a. Mirni prosvjed, kojeg su osiguravala četiri policajca, trajao je 20 minuta, a svi sudionici razišli su se u miru i bez ekscesa.

Komentara 20

OB
-obrisani-
18:10 16.04.2011.

ne samo milinović ,već cijela vlada i rukovodstvo HDZ triba poslat u hag sa kartom u jednom smjeru

OB
-obrisani-
18:59 16.04.2011.

Jesi li im svima snimio pluca ?

TN
tamo-neka
18:03 16.04.2011.

...ajmo ih đorat\' - milinovića u haag, a antu na slobodu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije