Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ov protunapad

Jandroković: SDP se nikad ne bi ispričao je Bandić ostao u stranci

jandroković
Anto Magzan/Pixsell
19.03.2010.
u 12:30

Siguran sam da nikada ne bismo čuli tu ispriku da Bandić nije napustio SDP. Zoran Milanović je dobro znao što se radilo u Zagrebu, a to je najbolje dokazao kada je rekao da je Milan najbolji kandidat za gradonačelnika – tvrdi Jandroković.



– Jučerašnji istup Mirele Holy, koja se uime SDP-a Zagrepčanima ispričala za sve pogreške koje je njena stranka dosad učinila, skandalozan je i licemjeran – rekao je danas Gordan Jandroković, ministar vanjskih poslova i povjerenik HDZ-a za Grad Zagreb. Iako je, kaže, prvo obraćanje javnosti u funkciji povjerenika za Zagreb planirao tek za desetak dana, nakon što obiđe sve gradske ogranke, nakon jučerašnjeg nastupa SDP-ove zastupnice odlučio je sazvati izvanrednu konferenciju za novinare i iznijeti stav svoje stranke.

– Osim što je neodgovoran, zaključili smo da je SDP i vrlo licemjeran jer je samo dan prije, pedeset metara dalje, u Saboru žestoko i neargumentirano optuživao i vrijeđao Vladu i premijerku Jadranku Kosor. Siguran sam da nikada ne bismo čuli tu ispriku da Milan Bandić nije napustio SDP – rekao je Jandroković i ustvrdio da su SDP i Milan Bandić još uvijek interesno povezani u zataškavanju brojnih zagrebačkih afera.

– Zoran Milanović je dobro znao što se radilo po Zagrebu, a to je najbolje dokazao kada je rekao da je Milan najbolji kandidat za gradonačelnika – tvrdi Jandroković. Na pitanje misli li i dalje da HDZ u Zagrebu nije smio pobijediti Milana Bandića i SDP jer su se tako dogovorili Sanader i Bandić, kazao je da sve što zna upućuje na takav zaključak.

– Nemam čvrstih argumenata za tu tezu, ali po svemu onome što se događalo i to je sasvim moguće – rekao je ministar vanjskih poslova. Jandroković se pohvalio da se čak 800 mahom mladih i obrazovanih ljudi učlanilo u HDZ u samo dva mjeseca otkako je on preuzeo zagrebačku organizaciju.

Komentara 16

OB
-obrisani-
13:33 19.03.2010.

Zar Hrvatska stvarno ima ministra vanjskih poslova? Meni je to novost u koju još ne vjerujem. HDZ = SDP = HNS = SDSS = HSS = IDS = … = ORJUNA Kad oni nestanu s javne scene Hrvatska će ponovno oživjeti.

VI
Vito
06:26 20.03.2010.

Rugala se sova sjenici da ima velike oči. Pazi balavca, tek se dotepel u zagreb i već misli da je popil svu pamet građanina i Purgera. I još priča što licemjeri mogu, a što ne mogu. Jedino mu dobro ideide čitanje tuđih tekstova, ali naglasak i intonacija su mu kao u kastrata. Očito ga dobro drže za ono malo muda koje su mu zaboravili odsjeći.

OV
obi van kanobi
12:53 19.03.2010.

Haha, nisam siguran tko je licemjeran. HDZ-ovce doveli do propasti državu, sanader zbrisao, jaca nema izborni legimitet. Mislim da bi prije svega oni trebali se ispričati građanima hrvatske a isto tako i podnijeti ostavku. Licemjerno je da Jandroković to uopće komentira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije