Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kuće pod dravom

FOTO Pogledajte kako iz zraka izgledaju poplavljena područja

otok virje  (1)
Foto: Miran Mihin
1/26
06.11.2012.
u 12:13

– Situacija iz zraka izgleda stvarno užasno – kazao je Miran Mihin koji je jutros poletio paragliderom

Miran Mihin, čitatelj portala eVaraždin iz Brezja Dravskog, snimio je fascinantne fotografije Virja Otoka koji je potopio vodeni val. Drava se u noći na utorak izlila zbog bujice vode koja je stigla iz Austrije i Slovenije te potopila 60-ak kuća.

>>U Virje Otoku 60 kuća potopljeno, ljudi odsječeni u Lovrečan Otoku

Mihin, koji inače živi u blizini, poletio je jutros poletio svojim paragliderom iznad područja oko Lovrečan Otoka i okolnih mjesta.

– Situacija iz zraka izgleda stvarno užasno. Morao sam se držati na visini od 300 do 500 metara kako bih snimio situaciju – kazao je  Mihin za eVaraždin

>>Kako spasiti živu glavu ako vam prijeti poplava?

Ključne riječi

Komentara 6

RI
Ribič001
19:04 06.11.2012.

A sada će im poštovani gospodin ministar Linić, poslije ove nevolje i jada, još i oplesti Porez na imovinu?!

KA
karambita
18:21 06.11.2012.

Svake godine ista prica...gledajter slike iz zraka, iz pticje perspektive, sa boka, iz kuta, otraga, sprijeda iti....pa dajte vice rijesite taj slucaj ugrozenih podrucja....ma mozda bi politicari to rijesili, ali ebiga, toliko su se napljackali da nema love ni za jedn vrecu cimente......ali, to je nama nasa borba dala, da imamno sofera za generalaaaa

DU
Deleted user
13:48 06.11.2012.

jedno te isto naselje iz 360 kutova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije