Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Načelniče, krivi ste

Đurina je vozio brzo, napustio mjesto nesreće pa otišao piti

durina
14.06.2010.
u 18:35

Načelnik Đurina na ostavku, kako nam je jučer rekao, i ne pomišlja. – Pustimo prvo Odvjetništvo da obavi svoj dio posla i da se utvrdi tko je kriv – rekao je Đurina.

Prometnu nesreću u Migalovcima 29. svibnja skrivio je načelnik Općine Čaglin Ivan Đurina, a ne ženska osoba koja se sama prijavila policiji.

Optužni prijedlog

– Službeni automobil općine, kada se u kasnim popodnevnim satima dogodila prometna nesreća, nije vozila 42-godišnja ženska osoba. Automobil je vozio 47-godišnju muškarac protiv kojeg ide optužni prijedlog zbog vožnje neprilagođenom brzinom, napuštanja mjesta događaja i konzumiranja alkohola nakon prometne nesreće – rekao je Krunoslav Kokić iz Policijske uprave požeško-slavonske. Podsjećamo, buru oko nesreće podignuli su općinski vijećnici kada su saznali da je načelnik slupao službeni automobil star tek četiri mjeseca, ali da se kao vozačica prijavila općinska službenica. Policijskom istragom je ustanovljeno da je nije zvao načelnik, već njegov zamjenik Franjo Kanisek da dođe i prijavi se kao vozačica automobila. Je li pri tome bilo prisile ili nije utvrdit će Općinsko državno odvjetništvo kojem je jučer ovaj slučaj proslijeđen.

Ostavka kao moralan čin

Žarko Nemeček, predsjednik Općinskog vijeća, posebno je ogorčen što je načelnik u pijanom stanju sjeo u automobil koji je vlasništvo svih građana općine.

– Smatramo da bi načelnik i njegov zamjenik trebali dati odmah ostavku iz moralnih razloga zbog svega što se dogodilo. Ionako će je morati dati ako Odvjetništvo utvrdi kaznenu odgovornost – ističe Ivica Kopecki predsjednik čaglinskog HDZ-a čija je stranka uz općinski HSS zatražila načelnikovu ostavku. Načelnik Đurina na ostavku, kako nam je jučer rekao, ni ne pomišlja.    – Pustimo prvo Odvjetništvo da obavi svoj dio posla i da se utvrdi tko je kriv – rekao je Đurina.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
08:43 15.06.2010.

kupite načelniku noviji i jači auto jer ionako sa ovim nije bio zadovoljan

AD
adan
21:55 14.06.2010.

..iako u kušanovim romanu \"čaruga\" jedan lik kaže:ja sam,da prostite, iz čaglina...to ne znači da nam to može biti olakotna okolnost...mali đurinica se pravi lud..\"da se prvo utvrdi TKO je kriv\"..on vozio,on se nalio,on slupao auto....ne pomišlja na ostavku....od hdz-ovaca mogu biti gori samo hss-ovci pa i oni koji nisu,da prostite, iz čaglina...

DF
deutz fahr
13:34 15.06.2010.

Kako sate kaznili Franju Lucića, tako kaznite i ovoga! Ili možda nećete jer nije u hdz-u ili sdp-u. Ustvari u kojoj je on stranci, ja ne znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije