Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAD U PROBLEMIMA

Dubrovnik pred nestašicom goriva i plina zbog problema na granici

dubrovnik
Grgo Jelavić/PIXSELL
03.07.2013.
u 12:55

Na Ininim crpkama u utorak je nedostajalo benzinskoga goriva eurosuper 98, a skladište plina za kućanstva na benzinskoj crpki u Kuparima bilo je prazno

Dubrovnik je pred nestašicom goriva i plina - na Ininim crpkama u utorak je nedostajalo benzinskoga goriva eurosuper 98, a skladište plina za kućanstva na benzinskoj crpki u Kuparima bilo je prazno, piše Slobodna Dalmacija. Plina se moglo naći na Ininu prodajnom mjestu u Komolcu, no ne zna se do kada će zalihe potrajati.

Prijevoz goriva i plina preko graničnih prijelaza Bistrina i Klek moguć je jedino uz posebne dozvole koje, kako Slobodna doznaje, u Ini nisu na vrijeme pribavili.

− Problem je bio u plombama koje cisterne nisu imale. Sada su one stavljene pa je situacija normalizirana − rekli su iz Ine.

>> Distributeri ne plaćaju, stanovnici Moslavine mogli bi ostati bez plina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije