Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suradnja

Druga gimnazija u hrvatsko-francuskom projektu

druga gimnazija
Privatna arhiva
06.06.2011.
u 11:38

Od iduće godine učenici i profesori varaždinske Druge gimnazije sudjelovat će u projektu “Prehrana i kardiometabolički sindrom kod adolescenata u Hrvatskoj”

Od iduće godine učenici i profesori varaždinske Druge gimnazije sudjelovat će u projektu  “Prehrana i kardiometabolički sindrom kod adolescenata u Hrvatskoj” koje će zajedno provoditi hrvatsko i francusko ministarstvo znanosti i obrazovanja te Institut za antropologiju iz Zagreba.

Druga gimnazija jedna je od pet škola u Hrvatskoj koje će sudjelovati u ovom suradničko – istraživačkom posjetu, a rezultat je to posjeta školi prosvjetne inspektorice Annie Boisbouvier iz Francuske i više savjetnice Olgice Martinis iz Agencije za odgoj i obrazovanje. U razgovoru s ravnateljicom škole Zdravkom Grđan  i s profesorima kemije i biologije – Marijom Horvat, Mariom Slatkim I Darijom Navoj Mihalina, dogovoreni su detalji suradnje na projektu, a u druženju s gošćom iz Francuske  učenici Druge gimnazije  pokazali su zavidne vještine komunikacije na engleskom i francuskom jeziku. U otvorenom razgovoru učenici su pohvalili školu, ali se i požalili na prenatrpani plan, što je, kako su čuli iz prve ruke, isti slučaj i u Francuskoj. 
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije