Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politika

Dragutin Glavina kandidat međimurskog HNS-a za Sabor

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 28.07.09., Cakovec, Hrvatska- Dragutin Glavina, gradonacelnik grada Preloga. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
06.10.2011.
u 13:38

– O mjestima na listi još nismo raspravljali, no sigurno je da će međimurski HNS imati svog saborskog zastupnika – ocijenio je predsjednik županijskog HNS-a Matija Posavec

ČAKOVEC – Dragutin Glavina iz Preloga kandidat je HNS-a Međimurske županije za zastupnika u Hrvatskom saboru iz III. izborne jedinice. Odlučeno je to tajnim glasovanjem u utorak. Glavina je dobio 62 posto glasova, a mjesto na listi Kukuriku koalicije doznat će za nekoliko dana. 

– O mjestima na listi još nismo raspravljali, no sigurno je da će HNS Međimurja imati svog saborskog zastupnika – ocijenio je na konferenciji za novinare u Čakovcu predsjednik županijskog HNS-a Matija Posavec, koji za koaliciju očekuje najmanje deset mandata u III. izbornoj jedinici. U toj jedinici HNS očekuje i najbolje rezultate. Glavina je već treći mandat gradonačelnik Preloga. 

– Branit ću interese Međimurja u Hrvatskom saboru. Prelog je za mog mandata postao sredina o kojoj se govori s uvažavanjem. Ne manjka mi ni optimizma, a niti energije – kazao je D. Glavina, koji će, uđe li u Sabor, nastaviti obnašati dužnost gradonačelnika. Glavina je i prije četiri godine dobio najviše glasova u HNS-u, no odlučeno je da kandidat bude Dragutin Lesar, koji je ubrzo izašao iz HNS-a i postao vođa Hrvatskih laburista.

Ključne riječi

Komentara 4

KU
kukuriku
14:05 06.10.2011.

..ipak bi prije fotografiranja, tribali otirati roj-vinskih-musíca ,koje lete oko glave , ovega Kandidata !!

TO
tom
22:04 06.10.2011.

to je najuspješniji HNS-ov gadonačelnik jer je već tri mandata u koaliciji s HDZ-om! a SDP-om se niti vidjeti ne može!

KR
Kronika
12:42 08.10.2011.

Ovo je sramota za Kukuriku koaliciju i HNS. Zar nas oni takovim nesposobnim tipovima, starkeljima misle voditi. Sramota, fuj. Sad znam sigurno za koga neću glasati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije