Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival

Bend Kom3dija pobijedio s izvrsnom pjesmom "De je ljubav"

'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 08.12.08., Cakovec, Hrvatska- MEF 2008. - Cakovecki etno-band Komedija. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list'
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
24.11.2011.
u 15:54

Pjeva se uživo uz pratnju posebnog festivalnog orkestra. – Drago mi je što se na sjeveru Hrvatske događa zabavna glazba koja je u Hrvatskoj svedena na ostatke i komadiće ostataka – kazao je Z. Tutić

 

Čakovečki bend Kom3dija pobjednik je 9. MEF-a festivala zabavne glazbe, na kojem su nastupila dosad najpoznatija glazbena imena. Kom3dija je Grand prix osvojila za izvrsnu pjesmu “De je ljubav” Igora Bakse, za koju su aranžman napisali Marko Lajtman, Miloš Rok, Neven Kolarić i Marinko Marciuš, a poseban štih dala je i ženska vokalna skupina Veseli Međimurci. Glazbenike je pratio festivalski bend pod ravnanjem Damira Rodigera. Priznanje za doprinos hrvatskoj glazbi ove je godine primio Josip Turk. Jole je pjesmom “Kamatarka” dobio najviše glasova slušatelja. Jole je umjesto pjesme “Tuđa kuća” otpjevao “Kamatarku”.

- Nazvao me Tonči Huljić i rekao da već postoji pjesma slične tematike pa da je povlači s festivala, da ne bude problema. Dopustili smo da Jole otpjeva drugu pjesmu koja je također dobra - objasnio je umjetnički direktor festivala Vladimir Kočiš Zec.

Festival je ove godine u svom 9. izdanju okupio dosad najjača imena. Nastupili su i Kemal Monteno, Hari Rončević, Danijel Popović... Na natječaj je pristiglo više od stotinu skladbi, a žiri, u kojem su bili Rajko Dujmić, Zrinko Tutić i Josip Turk, odabrao je 21. Pjevalo se uživo uz pratnju posebnog festivalskog  orkestra.

- Drago mi je što se na sjeveru Hrvatske događa zabavna glazba koja je u Hrvatskoj svedena na ostatke i komadiće ostataka - kazao je Zrinko Tutić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije