Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne žele ih u gradu

Dio vjernika ogorčen koncertom Leta 3 na Veliki petak u Čakovcu

'17.12.2009. Zagreb, Hrvatska - Danas je u Dallas Music Shopu u Masarykovoj 6, Let 3 krstio svoja prva dva albuma Two Dogs Fuckin i El Desperado.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
28.03.2013.
u 09:52

Ako na Veliki petak u našem gradu svoj "kulturni" program ima grupa čiji je izričaj izrazito provokativan i antikršćanski, čiji su članovi na pozornici goli, onda nikako ne možemo biti tiho već moramo reagirati, stoji u pismu

– Ovo nam je dobra reklama, što drugo reći na takvo pismo? – kaže vlasnik čakovečkog kafića i noćnog kluba u kojem će sutra koncert održati riječki Let 3. Njihovo gostovanje u Čakovcu na Veliki petak izazvalo je reakciju dijela vjernika župe Sv. Nikole koji su medijima poslali otvoreno pismo.

– Dragi sugrađani i vjernici našega grada, ovim putem vam se obraćamo kao vjernici naše župe s namjerom da izrazimo svoje žaljenje za neke "kulturne" događaje koji će se dogoditi u našem gradu za vrijeme Svetog trodnevlja, naročito na Veliki petak. Ovim pismom nikako nemamo namjeru spriječiti koncerte i događaje o kojima govorimo, već samo izraziti naše žaljenje što se u vremenu Velikog petka, dana kada se s najdubljom boli sjećamo muke i smrti na križu Isusa iz Nazareta i iščekujemo Uskrs kao naš najveći blagdan, u našem gradu odvijaju događanja na koja nikako ne možemo ostati gluhi. Ako na Veliki petak u našem gradu svoj "kulturni" program ima grupa čiji je izričaj izrazito provokativan i antikršćanski, čiji su članovi na pozornici goli, iz svojih stražnjica ispaljuju čepove i karanfile ili nose brnjice na svojim spolovilima te često koketiraju s kršćanskim obilježjima, onda nikako ne možemo biti tiho već moramo reagirati – piše u pismu.

Pojavile su se informacije da je koncert otkazan, no vlasnik kluba to demantira.

– Koncert će se održati – kaže.

>> Let3 raspametio devet tisuća fanova u Domu sportova

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije