Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zečica u pratnji

Deda: Josipa će sa mnom provoditi lijepe trenutke

deda01_PXL_kar_250312
Dominik Grgurić/PIXSELL
25.03.2012.
u 18:00

J. Marušić želi preko karlovačkog naturščika ući u svijet filma, postati glumica

Ljubo je super. Nadam se da ću suradnjom s njim ostvariti snove i postati glumica – kaže 22-godišnja Playboyjeva zečica Josipa Marušić.

Ljubo mi je uzor

Posjetila je Ljubomira Jurkovića-Dedu u muzeju Udruge Vitezovi svetog Jurja, čiji je ovaj zaštitar i glumac naturščik predsjednik. Poklonio joj je monografiju Karlovački parkovi.

– Najljepša Hrvatica posjetila je najljepši grad u Hrvatskoj – objasnio je Deda.

Dijele zajedničkog prijatelja, uspješnog bodybuildera Branka Mikulića, a preko njega su se i upoznali.

- To je bilo u jednom fitness studiju gdje Branko povremeno radi kao trener. Ljubu sam prepoznala i izrazila želju da ga upoznam. Ostavio je dobar prvi dojam. Simpatičan je i drag glumac. Pozvao me u svoj muzej, koji mi se svidio – objašnjava Josipa, koja otkriva da vodi jedan salon ljepote u Zagrebu.

Postigli su sporazum da će Josipa pratiti Dedu na filmskim premijerama i drugim svečanostima, što Josipa vidi kao priliku za ulazak u svijet filma. Najviše je zanima glumiti zločeste likove, objašnjava Playboyeva djevojka listopada 2009. godine, i dodaje:

- Filmski mi je uzor Ljubo.

- Sa mnom će provoditi lijepe trenutke – obećaje Deda.

Mikulić mu je svojevremeno darovao mač iz 11. stoljeća. Izvučen je, tvrdi, s dna Kupe.

- Branko je sedmerostruki je prvak Hrvatske u bodybuildingu, prvak Europe i svijeta u kategoriji do 75 kilograma – kaže Lj. Jurković.

Mada živi u Zagrebu, bodybuilder je, inače, iz Donje Kupičine.

- U Karlovcu sam i vojsku služio, a tu sam se pripremao i za svjetsko prvenstvo. S Ljubom sam prijatelj od 2004. godine. Nedavno sam podnio molbu da radim u HS produktu – otkriva  Mikulić.

Glumim Šilju

Deda najavljuje da uskoro počinje snimati novu kriminalističku seriju i da će glumiti u šest od 12 epizoda.

- Igrat ću ulogu korumpiranog pravosudnog policajca Šilje, a trebao sam nastupati u svim epizodama, ali su htjeli da se skinem do pasa, no to ne dolazi u obzir. To je privilegij za najveće redatelje, poput Krste Papića – objašnjava Deda, poznat po svojim brojnim tetovažama mnogih simbola i ličnosti poput Jadranke Kosor, Angeline Jolie, Brada Pitta, Ratka Mladića, Angele Merkel, Branka Vukelića...

Komentara 5

GR
grunfdgrejt
14:35 26.03.2012.

Ja pomislim na svoj želudac.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:24 26.03.2012.

Kad ovakve stvari čitam, pomislim samo- jel ta mala ima roditelje? Sirota!

BI
boli istina
20:49 26.03.2012.

Pa Marijane stvarno ne razumijem gdje si Ti rodjen.Zar mislis da Karlovac i ljudi ne poznaju o kome Ti ovdje pises hvalospjeve.Jos uvijek rado procitam Tvoje sportske clanke ali ovo je stvarno previse .\"Deda\" umjetnik,glumac,riznicar,sociolog,ugled za mlade. Nemam vise rjeci razocaranja.Opravdaj se ako imas imalo obraza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije