Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za svetog nikolu

Darovi za najmlađe pacijente gospićke bolnice

sveti nikola (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/3
06.12.2012.
u 13:45

Pedijatrica Sandra Čubelić istaknula je da godinama surađuju kako bi se djeci darovale korisne stvari poput pidžama, slikovnica, crtanih filmova...

Već desetu godinu zaredom Zajednica žena "Katarina Zrinski" Ličko-senjske županije i lička Mladež HDZ-a daruje najmlađe koji se liječe u gospićkoj Općoj bolnici. I danas su u povodu blagdana svetoga Nikole posjetili dječji odjel u kojem trenutačno boravi osmero djece.

Najmlađa među njima je sedam dana stara beba, dok je najstarija 11-godišnja djevojčica. Obradovali su se darovima koje im je podijelila Marta Grgurić, zamjenica gradonačelnika.

Pedijatrica Sandra Čubelić istaknula je da godinama surađuju kako bi se djeci darovale korisne stvari poput pidžama, slikovnica, crtanih filmova i slično. Žele djeci boravak u bolnici učiniti što ugodnijim jer ipak u godini dana kroz njihove liječničke ruke prođe oko 1200 mališana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije