Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogat program

Dani strip kulture u Rijeci od 10. do 12. prosinca

rijeka
vl
30.11.2010.
u 14:10

U Rijeku dolaze poznata imena iz svijeta stripa - Igor Kordej, Branislav Kerac, Frano Petruša, Julio Jules Radilović, Ivan MIšković

Pod geslom “Rijeka dobrog stripa”, u Rijeci će se od 10. do 12. prosinca održati Dani strip kulture u organizaciji Peek&Poke, Palacha i MojaRijeka.hr.

Na Danima strip kulture, gdje posjetitelje očekuju brojna događanja, izložbe, strip burza, filmske projekcije, druženje s autorima, strip radionice, predstave za najmlađe, a u završnici i party posvećen stripu, dolaze poznata imena iz svijeta stripa: Igor Kordej, Branislav Kerac, Frano Petruša, Julio Jules Radilović, Ivan MIšković. Najavljeni su i drugi zanimljivi gosti - Helena Bulaja, Vančo Rebac, Damir Steinfl, Enver Krivac, Boris Hrepić Hrepa, Miroslav Mrva, Zvonimir Rumbolt, Kristijan Milić i Zoran Žmirić. Lokacije događanja bit će Peek&Pooke - muzej starih računala i informatičke tehnologije, Palach, Art Kino Croatia, Belgian Pub, Arca Fiumana, Stereo Klub, RiBook knjižara i Gradska čitaonica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije