Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavonski brod

Dan žena: Policajci darivali vozačice ružama

dan žena slavonski brod, pplicajci darivali vozačice (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
08.03.2013.
u 18:17

Brodskim policajcima bio je cilj simboličnim darivanjem čestitati im njihov dan, poželjeti im sigurnu i ugodnu vožnju te ih dodatno potaknuti na odgovorno i pozitivno ponašanje u prometu

SLAVONSKI BROD – Policijski službenici prometne policije u povodu 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, slavonskobrodske su vozačice nakon zaustavljanja i redovite kontrole dokumenata darivali crvenim ružama. Brodskim policajcima bio je cilj simboličnim darivanjem čestitati im njihov dan, poželjeti im sigurnu i ugodnu vožnju te ih dodatno potaknuti na odgovorno i pozitivno ponašanje u prometu.

Prema statističkim evidencijama koje vodi Postaja prometne policije Slavonski Brod, žene sudjeluju u manjem broju prometnih prekršaja u odnosu na ukupan broj vozača. U pravilu su to blaži prometni prekršaji, a među najčešćima su izbjegavanje korištenja sigurnosnih pojasa, nepropisna uporaba mobitela za vrijeme vožnje te nekorištenje ili nepravilno korištenje dječje autosjedalice pri vožnji djece mlađe od 12 godina. Policijski podaci govore da su Brođanke za upravljačem znatno obazrivije i pažljivije u prometu, pa su time i svojevrsni promicatelji sigurne vožnje i ispravnog ponašanja u prometu. Akciji darivanja vozačica ružama policiji su se u Slavonskom Brodu pridružili i djelatnici Hrvatskog autokluba "Marsonia" koji su iz svojih sredstava donirali ruže.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije