Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedini kandidat

Damir Jelić i dalje na čelu karlovačkog HDZ-a

hdz, damir jelić (1)
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/5
17.03.2012.
u 17:40

Kritike prvom čovjeku karlovačkog HDZ-a uputio je Matija Perković koji je poručio da od predsjednika u četiri godine nije čuo riječi pohvale za rad mladeži HDZ-a, pa ih je on pohvalio.

U Karlovcu je HDZ najbolje oruđe za bolji grad. Od ovog trenutka postoji samo jedna koncepcija, a to znači da svi trebamo sjesti za stol i raditi za dobrobit građana Karlovca - rekao je Damir Jelić koji i dalje ostaje na čelu karlovačkog HDZ-a.

Kao jedini kandidat povjerenje u daljnjem vođenju stranke dao mu je 201 izaslanik. Toliko je bilo važećih listića, iako je pravo glasa imalo njih 212.

Među njima je trebao biti i tragično preminuli Dražeta Dražetić. On je u petak preminuo zbog posljedica nastalih uslijed fizičkog obračuna sa stranačkim kolegom koji ga je 4. ožujka ispred trgovine u Vukmaničkom Cerovcu lupio bocom po glavi, pa mu je na izbornoj skupštini u Gradskom kazalištu Zorin dom odana počast.

Kritike prvom čovjeku karlovačkog HDZ-a uputio je Matija Perković koji je poručio da od predsjednika u četiri godine nije čuo riječi pohvale za rad mladeži HDZ-a, pa ih je on pohvalio. Napomenuo je da su iza njih dani ponosa i slava, a sada vlada razočaranje i tuga. Izrazio je nadu da će HDZ biti stranka u kojoj svatko može reći što želi bez osvete.

Jelić je odgovorio da prema onima koji su kritizirali njegov rad neće biti nikakvih negativnosti.

- Nikada u povijesti karlovačkog HDZ-a Gradski odbor se nije stvarao tako da je pedesetak osoba promišljalo kako ga stvoriti do jedne razine, a nakon toga da je išla druga razina od njih petnaestak, od kojih je integracija bivšeg Predsjedništva. Zadnji sam koga to dira i mirno spavam. Uostalom, Matija Perković sa svojim je radom već mogao biti izbačen iz stranke, a nije - rekao je Jelić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije