Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠ Vijenac

Đacima prijeti urušavanje stropova pa im škola počinje – u listopadu

vijenac
Marko Mrkonjić/Pixsell
02.09.2010.
u 20:00

– Uređuju se stropovi u cijeloj školi, a to je gotovo 2000 kvadrata. Tražimo odgodu iz sigurnosnih razloga jer je dovoljno pet sekundi da se neki strop odvoji i sruši na nekoga – ističe ravnatelj Stjepan Sokol.

Četiri tjedna dulje ljetne praznike mogli bi imati učenici osječke OŠ Vijenac. Zbog radova koji su počeli 19. kolovoza i trajat će do 30. rujna, škola je zatražila od ministarstva odgodu početka nastave.

– Uređuju se stropovi u cijeloj školi, a to je gotovo 2000 kvadrata. Tražimo odgodu iz sigurnosnih razloga jer je dovoljno pet sekundi da se neki strop odvoji i sruši na nekoga – ističe ravnatelj Stjepan Sokol. Naime kod njih se proljetos urušila desetak metara dugačka gromada na ulazu u sportsku dvoranu. Građevinske skele trenutačno su u 12 osječkih škola. Svi su ravnatelji dobili naputak da, ako je to ikako moguće, osiguraju nastavu.

– Negdje će biti i skraćeni sati – ističe Dražen Alerić, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Osijeka.

Komentara 2

UD
Utjerivać dobroga
22:29 02.09.2010.

dobro su se sjetili popravljat krov par dana prije škole. brčkali se cijelo ljeto po moru i copacabani, a onda kad treba u školu, ajmo popravljat.ovo ne bi ni đaci smislili bravo majstori:)))

DA
damirtankovic
01:28 03.09.2010.

I onda onaj kreten Ribić pripoveda kak se oni nadelaju i prek ljeta, zime... Dobro da nisu pričekali da se škola napuni đacima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije