Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi krug

Đ. Gvozdić izabran za zamjenika gospićkog gradonačelnika

izbori
Vl foto
28.06.2010.
u 14:19

Prema neslužbenim rezultatima za zamjenika gospićkog gradonačelnika lički su Srbi izabrali Đorđa Gvozdića, nezavisnog kandidata.

U nedjelju je u Ličko-senjskoj županiji održan drugi krug dopunskih izbora za gospićkog zamjenika gradonačelnika i zamjenika ličko-senjskog župana. Prema neslužbenim rezultatima za zamjenika gospićkog gradonačelnika lički Srbi izabrali su Đorđa Gvozdića, nezavisnog kandidata. Gvozdić je dobio 187 glasova, a njegov protukandidat Đorđe Borić, SNSS, dobio je 131 glas. U Gospiću je na listi 2750 birača, a na glasovanje je izašao 321 birač. Za ličko-senjskog dožupana Srbi su izabrali Nikolu Lalića, SDSS, koji je dobio 1417 glasova dok je drugi kandidat Jovo Dragičević, SDP, dobio 976 glasova. Na biračkoj listi je 11.421 birač. Na izbore je u nedjelju izašlo 2448 ili 21 posto birača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije