Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštaj

Ciganović, Mehun i Jurilj na posljednjem ispraćaju lijepe Ane

ana grepo (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/6
14.11.2011.
u 16:19

Obdukcija nije otkrila uzrok smrti, no pretpostavlja se da je krivac ugljikov monoksid iz bojlera

Posljednje zbogom prijatelji i rodbina, njih približno 200, izrekli su danas bivšoj manekenki i jednoj od najatraktivnijih Hrvatica 90-ih godina Ani Grepo (42). Pokopana je na novogradskom groblju u Osijeku. Položili su je u bijeli lijes.

“S njom je sve bilo u redu”

– Došli bismo gdje god da je bio pokop – kazao nam je kratko modni stilist Neven Ciganović koji je u Osijek stigao u društvu poduzetnice Snježane Mehun.

Od bivše djevojke, s kojom je bio u dugogodišnjoj vezi, oprostio se i Dragan Jurilj, nekadašnji europski prvak u tekvondou.

– Jedva sam prepoznao njezinu sestru, dugo se nismo vidjeli. No, drago joj je što sam došao i što se nisam obazirao na pojedine napise da se možda ubila – rekao je Jurilj. Ciganović je na to dodao da je s Anom “sve bilo u redu”. Obdukcija njezina tijela, doznajemo, nije pokazala uzrok smrti pa je naložena toksikološka analiza. Rezultati još nisu službeno poznati, no najvjerojatnije ju je ugušio ugljikov monoksid iz kombi-bojlera. Nesretnu ljepoticu, kojoj je pravo ime Ljiljana, mrtvu je pronašla majka u kadi u petak oko 11 sati.

– Mama joj je uvijek govorila da ne zatvara vrata kupaonice, no ona ih je toga dana zatvorila. Inače bi ih uvijek odškrinula. I rešetka je na ventilatoru kupaonice bila spuštena. Sve se poklopilo u negativnom smjeru – ispričala je nakon tragedije sestra Marica Zuzjak.

Sestre bile nerazdvojne

Ana se prije nekoliko mjeseci vratila u Osijek da bi se brinula o bolesnoj majci. Sestre su bile nerazdvojne, pokušavale su nadoknaditi vrijeme kada je Ana živjela u Zagrebu i inozemstvu.

Komentara 11

BO
boston
16:45 14.11.2011.

Zasto se u Hrvatskoj nemoze kupiti detektor za ugljikov monoksid, ili ako vec moze, zasto ga nema svaki gradanin?? Ja sam prvi put kupio taj detektor za 20$ prije 15 godina. Jedne noci u sijecnju se aktivirao. Nakon sto sam doslovce izbacio zenu i sina iz kuce, pootvarao sve prozore i vrata, ustanovio sam da se solunar izmedu kotlovnice i dimnjaka razdvojio i raspao. Ne pada mi na pamet da zivim u domacinstvu bez ovog uredaja, koji je meni i mojoj obitelji spasio zivot.

AN
AnaB1982
16:55 14.11.2011.

Zasto se u Hrvatskoj nemoze kupiti detektor za ugljikov monoksid, ili ako vec moze, zasto ga nema svaki gradanin?? kako se zove taj detektor na engleskom? hvala

DU
Deleted user
16:41 14.11.2011.

sto ne recu da se predozirala. kad vidis ove likove na pogrebu sve ti je jasno, ne trebaju ti forenzicari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije