Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva rođendana

Chevrolet darovao dva automobila SOS Dječjem selu Hrvatska

sos lekenik (1)
Foto: Božidar Antolec/VLM
1/4
20.10.2011.
u 09:36

Direktor Kolbl uručio je ključeve Orlanda Mariju Čoviću, direktoru Dječjeg sela Lekenik, a direktorica Rudman ključeve Avea uručila je Marizi Katavić, predsjednici SOS Dječjeg sela Hrvatska

Na velikoj rođendanskoj zabavi u SOS Dječjem selu Lekenik razloga za veselje imala su oba slavljenika. Kompanija Chevrolet obilježila je stogodišnjicu postojanja kroz druženje s djecom te brojnim drugim prijateljima i istodobno napravila veliku humanitarnu gestu, a SOS Dječje selo na svoj 18. rođendan primilo je veliki dar – dva automobila.

Chevrolet Orlando, prostran obiteljski automobil za sedam putnika, doniran je SOS Dječjem selu Lekenik, a gradski automobil Chevrolet Aveo nacionalnom uredu SOS Dječjeg sela Hrvatska. U rođendanskoj akciji ’’100 godina veselja, 100 godina mladosti’’ Chevrolet će tijekom 2011. godine darovati 100 automobila dječjim selima diljem Europe.

– Prije svega moram reći da sam ponosan što sam dio kompanije koja je prepoznala potrebu za ovakvom humanitarnom akcijom. Od proizvodnje prvog Chevroleta prošlo je 100 godina te smo sretni što na svoj veliki jubilej možemo pomoći organizaciji SOS Dječje selo Hrvatska. Naša dva automobila otišla su u prave ruke i iskreno se nadamo da će pomoći djeci i njihovim SOS mamama u svakodnevnim aktivnostima i povećati njihovu mobilnost – rekao je Jernej Kolbl, direktor Chevroleta za Hrvatsku, BiH te Sloveniju.

Na veliko oduševljenje okupljenih, direktor Kolbl uručio je ključeve Orlanda Mariju Čoviću, direktoru SOS Dječjeg sela Lekenik, a Biserka Rudman, direktorica Chevroletova ovlaštenog partnera Rudman iz Siska, ključeve Avea uručila je Marizi Katavić, predsjednici SOS Dječjeg sela Hrvatska. U znak hvale na vrijednim darovima djeca iz lekeničkog SOS Dječjeg sela za goste iz Chevroleta pripremila su brojna iznenađenja u obliku plesa, pjesme i recitacija. Ugašene su svijeće na rođendanskoj torti, nakon čega je uslijedila pjesma, igra i veselje te malo čarolije Luke Vidovića koji je znatiželjnim mališanima otkrio pokoji trik.

SOS Dječje selo Hrvatska danas skrbi za 250 djece i mladih, a u SOS Dječjem selu Lekenik u 15 SOS kuća trenutačno žive 72 djeteta.

Komentara 2

Avatar _Hedon_
_Hedon_
13:57 20.10.2011.

Hvale vrijedna gesta!

Avatar banijac68
banijac68
19:15 20.10.2011.

mene samo zanima tko če se voziti u tima autima sigurrno dijeca najmanje a direktori i direktorice najviše i na pauzi na kavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije