Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završili radovi

Centar mladih u Slavonskom Brodu započeo s radom

centar mladih slavonski brod (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
19.03.2013.
u 17:54

Stara kinodvorana preuređena je u glavnu dvoranu Centra s velikom pozornicom za koncerte, kazališne predstave i razna druga događanja.

SLAVONSKI BROD - Nakon gotovo pet godina otkad su započeli radovi na adaptaciji prostora nekadašnjeg kina "Brod", mladi Slavonskog Broda napokon su dočekali dovršetak građevinskih radova i početak rada Centra mladih. Grad Slavonski Brod u potpunu je rekonstrukciju krovišta i adaptaciju stare zgrade u Starčevićevoj ulici te za opremanje i namještaj ukupno izdvojio oko 2 milijuna kuna. Stara kinodvorana preuređena je u glavnu dvoranu Centra s velikom pozornicom za koncerte, kazališne predstave i razna druga događanja. Na prvom katu manja je konferencijska sala sa 50 sjedećih mjesta te dvije manje uredske prostorije. U prizemlju je internetski caffe. Centar ima dva ulaza, pa je dolazak moguć iz Mesićeve ili Starčevićeve ulice.

Na današnjem predstavljanju Centra mladih novinarima je rečeno kako će za sada radom Centra upravljati gradska ustanova Kazališno-koncertna dvorana „Ivana Brlić Mažuranić“, a organizaciju kulturnih, glazbenih i drugih događaja dogovarat će s udrugama mladih Slavonskog Broda. Prvi ozbiljniji programi očekuju se već ovaj mjesec, pa je tako već za predstojeći vikend najavljen 6. memorijal Brođanina i frontmana grupe "Animatori" Krešimira Blaževića pod nazivom "Ostat ću mlad". Ovim događajem će i službeno Centar svoja vrata otvoriti mladima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije