Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Centar Bundek – Mali grad za mene

Centar Bundek
PR
Autor
PR članak
14.11.2011.
u 16:10

Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju.

Neovisno o tome radi li se o trideset ili tristo četvornih metara za obiteljski dom ili poslovni prostor, potraga za kvadratima uvijek se svede na tri osnovna faktora: cijenu, kvalitetu i lokaciju.  A Centar Bundek koji se nalazi uz sam rub istoimenog zagrebačkog parka, koncipiran je kao mali grad.

Sastoji se od osam zgrada različitih namjena i katnosti ispod kojih su tri podzemne parkirališne etaže, koje se protežu ispod cijelog kompleksa, a namijenjene su parkingu i skladištenju.

Glavni dio kompleksa je osmerokatni blok s prostranim atrijem koncepta sličnog donjogradskim blokova u središtu grada, čiji prvi i drugi kat prstenasto povezuju tri stambene i jednu poslovnu zgradu. Stambeni dijelovi nalaze se uz mirniju sjevernu, istočnu i južnu stranu kompleksa, dok je poslovni dio smješten uz zapadnu stranu prema Aveniji Većeslava Holjevca.

Samostalan dvokatni objekt namijenjen trgovačkim i uredskim sadržajima smješten je između poslovnog dijela na zapadnoj strani bloka i Avenije Većeslava Holjevca. Prostor između velikog bloka i ove isključivo poslovne zgrade mjesto je buduće šetnice Centra Bundek, koja će zbog bogate ponude sadržaja u prizemlju, nizom manjih poslovnih prostora trgovačke, uslužne i ugostiteljske djelatnosti postati srcem cijelog kompleksa.

U kompleksu se nalazi ukupno 227 stanova i 800 parkirališnih mjesta na tri etaže podzemne garaže. Radovi u svim segmentima projekta napreduju prema planu, a useljenje počinje u svibnju 2012 .

Budućim stanovnicima, zaposlenicima u uredima u sklopu Centra Bundek i posjetiteljima Centra nadohvat ruke je čitav niz sadržaja. Žele li predahnuti u zelenoj oazi Bundeka, šetati s pogledom na grad i obronke Medvednice, kupovati, uživati u suvremenoj umjetnosti, gledati najnovije filmske hitove, osjetiti onu poznatu zagrebačku vrevu ili jednostavno uživati, onda su ovaj dio Zagreba i Centar Bundek pravo mjesto.

Raspon cijena kreće se od 1900 do 2600 Eura po četvornom metru.
Površine stanova kreću se od 38 do 135 četvornih metara.

Više informacija na: www.centar-bundek.hr

Besplatni info telefon 0800 300 900

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?