Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZIMSKE BRIGE

Bosanske vozače snijeg tri dana zadržao u Slatini

zima vt
Foto: D.Santosi/Halopix/Pixsell
1/3
05.02.2012.
u 15:17

Građani svoje aktivnosti prilagodili novonastalim uvjetima, pa su izbjegnute teže nesreće na prometnicama

Virovitica – Zbog snježnih problema državne ceste D2, D5 i D34 kroz Slavoniju bile su gotovo tri dana zatvorene za teretni promet, pa je tridesetak kamiona iz raznih dijelova zemlje i inozemstva ostalo 'zarobljeno' na parkiralištima u Virovitici i Slatini.

Temperatura zraka s jučerašnjih  minus 15 stupnjeva pala je danas na 5 stupnjeva ispod ništice, pa su vozači danas, nakon što su prometnice još bolje očišćene od snježnih nanosa, nastavili put prema svojim odredištima. Među vozačima na jednom slatinskom parkiralištu zatekli smo i tri vozača iz Orašja koji su poslije podne krenuli kamionima prema Bosni i Hercegovini.

Unatoč nesvakidašnjim zimskim uvjetima na prometnicama u Virovitičko-podravskoj županiji u protekla tri dana nije bilo težih prometnih nesreća. To samo potvrđuje da su građani poslušali savjete nadležnih službi te da su svoje svakodnevne životne aktivnosti prilagodili novonastalim zimskim uvjetima.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Stjef
15:43 05.02.2012.

Temperatura je PALA sa -15 na -5? Je li uopće moguće biti neobrazovaniji od ovog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije