Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz 2. svjetskog rata

Bomba teška tonu otkrivena na tvrđavi u Slavonskom Brodu

bomba,slavonski brod (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
25.10.2012.
u 13:12

Bomba je otkrivena u istočnom bedemu brodske tvrđave. Probila je svod i nalazi se u podu prostorije, nekoliko metara pod zemljom

Čak tisuću kilograma teška bomba iz Drugog svjetskog rata pronađena je u četvrtak u Slavonskom Brodu.

Bomba je otkrivena u istočnom bedemu brodske tvrđave. Probila je svod tvrđave i nalazi se u podu prostorije, nekoliko metara pod zemljom.

Na teren je izašla i inspekcija koja se uvjerila da će deaktiviranje biti vrlo opasno, ali i zahtjevno jer su zgrada županije i prvi neboder od bombe udaljeni svega stotinjak metara.

>>Uz željezničku prugu u Čačincima pronašli odbačenu ručnu bombu

Ključne riječi

Komentara 7

BO
BokunVina
09:46 26.10.2012.

Cija bomba ba.....?!?!?!? Onda je dosel ovaj stricek s brkovima, prisal bombi i pital je: "-Bomba....bus pukla...?!?!?!?" A bomba ce: "-Buuuuuuuummmmmmmmm.............!!!!"

SL
slavicabosnjak317
10:13 26.10.2012.

Sulejman Veličantveni zaboravio ponijet bombu sa sobom!

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
23:44 25.10.2012.

Da li je bomba zaostala od Turaka, Austrijanaca, Svaba ili Jugo vojske...ili mozda od slucajnog prolaznika kome je bila sila :) ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije