Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć Čileancima

Bivši gradonačelnik Ivica Škarić za aukciju će donirati mamuze

čile potres
AFP
02.03.2010.
u 19:10

Počasni konzul Čilea Juroslav Buljubašić, poznati splitski poduzetnik, zajedno s povratnicima iz Čilea organizira humanitarnu večeru i aukciju za pomoć stradalima u stravičnom potresu.

SPLIT – Počasni konzulat Čilea predvođen konzulom Juroslavom Buljubašićem s povratnicima iz Čilea organizirat će u četvrtak navečer humanitarnu večeru i aukciju doniranih umjetnina i predmeta za pomoć Čileancima stradalima u stravičnom potresu. Buljubašić naglašava kako su Split i Dalmacija duboko povezani s Čileom. Antofagasta je grad-prijatelj Splita, u kojemu smo podignuli spomenik Marku Maruliću, a Čile je među prvima priznao Hrvatsku. Organizatori se nadaju na humanitarnoj večeri prikupiti oko 40.000 kuna, a bivši gradonačelnik Ivica Škarić već je najavio da će za aukciju donirati mamuze koje je dobio na dar kada je u Antofagasti potpisivao Povelju o prijateljstvu. Rezervacija stola stajat će 1000 kuna. (mpk)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije