Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođendan

Bandić Tomislavu darovao Dinamov dres, kopačke i loptu

bandić (1)
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/5
03.03.2013.
u 15:12

Mali Tomislav Tovernić: Kad odrastem bit ću gradonačelnik Zagreba, a možda i Zlatara!

CETINOVEC - Mali Tomislav Tovernić iz Cetinovca kod Zlatara dugo će pamtiti proslavu svog 8. rođendana. Na njegov se poziv odazvao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te ga posjetio, darovavši mu baš ono što je Tomislav želio – Dinamov dres, kopačke i loptu.

Tomislavov otac Ivan ispričao nam je da je do ovog zanimljivog događaja došlo jer je Tomislav, učenik prvog razreda OŠ Zlatar, sa zanimanjem pratio Milana Bandića preko televizije te rekao da bi ga volio upoznati, a i sam postati gradonačelnik Zagreba.

– Našao sam e-mail adresu i poslao mu poruku gdje sam napisao da bi ga moj sin volio upoznati. Nakon par tjedana dobili smo telefonski poziv da nas gradonačelnik može primiti i prije kojih dva tjedna posjetili smo gradonačelnika Bandića. Tada ga je Tomislav pozvao na svoj rođendan, a Bandić je rekao da će doći – kaže Ivan Tavrenić.

Prvašić Tomislav koji je rođendan slavio u društvu svoje mame Kristine, tate Ivana, starijeg brata Lovre, te drugih članova obitelji i prijatelja, bio je uzbuđen i oduševljen poklonom, te je odmah isprobao dres:

- Sretan sam jako! Volim Dinamo, igram malo nogomet s prijateljima – kaže Tomislav, a na pitanje što bi volio biti kad odraste odgovara:

- Gradonačelnik Zagreba, a možda i Zlatara, najradije oboje – te dodaje da kad bi bio gradonačelnik, da bi sve bilo besplatno. Gradonačelnik Bandić čestitao je rođendan svom malom prijatelju, te izjavio:

- Tomislav me posjetio, pitao bih li mu došao na rođendan, a budući da sam ja malo šašav, uzmite to kako hoćete, ili normalan, ja sam rekao da ću doći. Tomislav voli životinje, a ja sam zaboravio dovesti Rudija i drugi put ću ga dovesti. Došao sam usrećiti dijete kojem to nešto zanči. Nema ništa ljepše nego usrećiti druge – kaže Bandić, a o Tomislavovim planovima o tome da postane gradonačelnik, Bandić kaže:

- Ako se budemo puno družili ovima u Zlataru bi mogla biti uskoro frka. Kad ja odem s funkcije u Zagrebu taman će Tomislav doći, za sedam, osam godina on će stasati, a ja otići u mirovinu. A da li će ostati u Zlataru ili doći u Zagreb, to ćemo se dogovoriti, vidjet ćemo hoće li ga pustiti ovi iz Zlatara – našalio se Milan Bandić.

>>Bandić: Imam 139 kumova, nijednom nisam namjestio posao

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
21:20 03.03.2013.

Jooooj, nemrem verjet....začel je prek Slemena prelazit.....pa gdo ga je pustil vu Zlatar !!!

DU
Deleted user
09:13 05.03.2013.

Baš ne nekak' zanima hoće li se taj bizarni Bandić Miki baviti kumstvovanjem i nakon što u svibnju izgubi izbore?

KR
krispy
12:01 05.03.2013.

Da je Bandić napose čovjek, to se iz tog postupka vidi. Zato i samo zato, glasat ću za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije