Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužbe

Balog: Počelo je ulizivanje mom prijatelju zastupniku Kajtaziju!

'27.5.2009., Pribislavec -  Zeljko Balog sa svojim pomagacima u prostorijama opcine organizirao je novinsku konferenciju povodom nasilja u OS Pribislavec, na kojoj je okrivio romske pomagace. Photo: V
'Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji l'
20.12.2011.
u 13:16

– Kajtazi i ja bili smo crne ovce. Mislim da smo dobri dugogodišnji prijatelji i da nas neće razdvojiti neki prevrtljivci – kaže Balog

ČAKOVEC – Josip Balog i njegov sin Josip te Zoran Oršoš zvani Fafa neosnovano su me optužili za atentat na njih trojicu jer su, kao, upravo oni doprinijeli ulasku Veljka Kajtazija u Hrvatski sabor. To što sad pričaju obično je ulizivanje zastupniku – kazao je Željko Balog, predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine Međimurske županije, kojemu je za ulazak u Sabor nedostajalo manje od 30 glasova.

– Nitko od te trojice ničim nije pomogao Veljku Kajtaziju, posebno ne lobiranjem po naseljima. Radili su za druge i uzeli novac – rekao je na konferenciji za novinare Ž. Balog. Očekuje bolju suradnju s Kajtazijem nego s prijašnjih zastupnikom Memedijem.
– Kajtazi i ja bili smo crne ovce. Mislim da smo dobri dugogodišnji prijatelji i da nas neće razdvojiti neki prevrtljivci – zaključio je. I dalje sumnja u regularnost izbora u XII. izbornoj jedinici.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
13:33 20.12.2011.

Kakvi su to debilni zakoni da manjinci imaju svoje zastupnike u Saboru, i to čak njih 8? 1 uvrh glave, ovako postaju odlučujući faktor pri uspostavi većine ucjenjivanjem. Manjinama dati prava kakva imaju ostale manjine u Europi, a koja su daleko manja nego u Hrvatskoj.

Avatar balen
balen
17:08 20.12.2011.

ReTuRn Of ... . Kako si plitak! Pa ti su manjinci dali legimitet PROŠLOJ vladi, vladi HDZ-a. Nisi znao? Kad nemaš pojma i ne vidiš dalje od nosa. Ovoj vladi takva podrška nije nužna: Nisi znao? Gdje živiš? U \"dijaspori\" na Marsu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije