Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pješačke mine

Bagerist čistio kanal pa pronašao četiri mine kod Vinkovaca

Mošćenička ulica smrti (1)
PIXSELL
13.09.2013.
u 09:57

Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu utvrdio je kako se radi o pješačkoj rasprskavajućoj mini te je zbog uočenih oštećenja mina uništena na mjestu pronalaska.

U poljskom predjelu kod Ostrova, nedaleko Vinkovaca, 30-tak metara od pruge Vinkovci-Osijek, prilikom kopanja kanala bagerom, 28-godišnjak iz Nuštra pronašao je minsko-eksplozivnu napravu, priopćila je PU vukovarsko-srijemska. 

Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu utvrdio je kako se radi o pješačkoj rasprskavajućoj mini te je zbog uočenih oštećenja mina uništena na mjestu pronalaska. Bagerist iz Nuštra je nakon uništenja nastavio s radovima na čišćenju kanala, no, ubrzo je pronašao još tri minsko-eksplozivne naprave. 

Policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu ponovno je izašao na mjesto događaja te uništio još tri pješačke rasprskavajuće mine, koje su također bile oštećene.

>>U bunaru pronašli raketne bacače, tromblonske mine i streljivo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije